MaybeCrazy.Bloggplatsen.Se

Senaste inläggen

Av Elli - 28 augusti 2012 17:15

Hejj!

För något år sedan var det serie-tävling på Panfu (spelar typ inte där längre men kan ju hända att jag bara kollar läget ibland) och jag var en av dem 10 som kom vidare till final! Men jag hade inget vidare bidrag, jag ville bara vara med först och hade svårt att komma på något också så ja, det blev det här:Serien var tvungen att innehålla orden "Bitterland" och "sommar" eller "strandfest" tror jag, så därför hade jag svårt att komma på något då.. Och så fick man inte ha mer än 6 rutor.


Tycker det fortfarande är lite coolt att jag kom till final! Även om jag kom sist..


Vi hörs och störs! ;D

ANNONS
Av Elli - 28 augusti 2012 13:59


Att vi fick ha svenskan på morgonen, så vi slutade tidigare idag! Direkt efter idrotten så var det bara att åka hem och chilla, alltså halv 1! Bara 3 lektioner + lässtund och lunch, heheh.


ANNONS
Av Elli - 26 augusti 2012 16:18

Hejj!

Gissa hur vädret är idag!

Rätt svar: Regnskurar stup i kvarten! xO

  (inte min bild)

Det som är posetivt är att det är massor av filmer på Tv idag! Som om dem visste att det skulle vara regn idag för mig ^^


Ursäkta, ska fortsätta titta på Tv nu det är lite spännande förstår ni.. (Dessutom ska jag planera lite inlägg till er också!)


Vi hörs och störs!

Av Elli - 24 augusti 2012 13:03

Nu är det dags för andra dagen i skolan.. vi har fått ta med oss egen massäck för det kommer inte serveras någon mat idag. Många klasser ska på utflykt och inte ha någon mat från skolan.

Av Elli - 23 augusti 2012 15:31

När jag försökte gå in på en bild (länk) så kom detta upp:*Förstoring på det knasiga*


  


Kakor, som man äter, tuggar och bjuder på eller?

Undrar om det är någon som skojar? Eller står det så för er också? Underligt.. Eller är det bara jag som misstolkat det? Hm..  Tror nästan på sista alternativet..


 

Av Elli - 23 augusti 2012 10:15

Hejhejhej!

Nu är första skoldagen avklarad! Och "lektionen" var typ bara 25 minuter! Vi skulle bara få lite information och få shemat. Vi har fått lite nya lärare, bl.a en av våra mentorer. :(  Men vi har fått en ny i hennes ställe, en tjej som vickade hos oss förra året. Den "förra" mentorn jobbar kvar i skolan men bara med dem som behöver extra hjälp och så.. Och så har vi massor av andra nya lärare (Alla är inte utbytta men några) t.ex min franskalärare som jag kommer sakna! Hon är en av dem bästa lärare jag någonsin haft.. Nu har hon bara sin klass (vad jag vet?) med 9:or.


Men appropå shemat så är det sjukt chill vissa dar! Som på tisdan slutar vi halv 1! (Eller 13.25 om man inte får svenska på morgonen) Tyvärr har vi ingen sån där 1-timmes-rast längre, men några lite-mer-än-30-minuters-raster har vi i alla fall, och det duger ^^


 

Det här inlägget kommer bli för tråkigt om jag inte har med en bild!

Själv hade jag ingen som passade, så jag jag sökte runt lite på google och hittade den här.. x)

En random bild jag hittade.. :P


Dem har gjort om på vissa ställen i skolan! Orkar inte rabbla upp allt för det blir för inväcklat.. Men nice tycker jag det blev, absolut! :D


Och så till det bästa, att träffa alla klasskompisar igen! :D  Har inte sett en enda på hela sommarn! Bara några från mina gamla klasser..


Ses sen - hörs sen! ;D

Av Elli - 22 augusti 2012 18:20

Heyy!

Glömde berätta att igår var jag och åt frukost på Ikea med mamma. Billigt och gott! ^^  Men vi tog i alla fall en sväng förbi Stadium och kollade lite sen.. Mamma hittade en väska och jag köpte en gjympapåse, en gjympatröja och en keps!

 


Tröjan är så där härligt lång och andas (Asså så att det inte blir för svettigt typ) ^^

Kepan gillade jag direkt när jag såg den. Mina färger ju!<3


Vi hörs och störs! ;D

Av Elli - 21 augusti 2012 18:31

Heyy!

Hade lite fullt upp igår, va med Molle på dagen och med familjen på kvällen. ^^


Molle och jag åkte till simhallen och tänkte bada lite men det var stängt av någon anledning? Så vi drog till centrum och kollade lite i butiker och fikade. Bl.a så köpte vi en stor slush och delade på, och hallon på torget.


Molles hand fick vara med och posera lite i bilden också ^^


Sen hade vi tänk att vi skulle sova i tält i min trädgård (Gjorde vi förra året också) men hon kunde inte, om vi inte ville gå upp 7 på morgonen vill säga.. x_x  Varför är lite för invecklat och jag vill inte trötta ut er, sååå..  


På kvällen så hade vi i familjen lite mys och åt wienerbröd. (Älskar wienerbröd, så länge det är vaniljkräm i så ;)) Mamma och jag gjorde våran egna varma chokla' som vi hade i stora, härliga koppar ^^HEhehe, mycket att mys! ;D

 

Men nu ska jag fixa lite i rummet och nog förbereda lite inför skolstarten.. Börjar på Torsdag..! D:  Det som knappast varit någon sommar..


Vi hörs och störs! ;D

Hey! :)


Hej och välkommen du som hittat hit till min lite galna blogg! Jag är en tjej på 14 år som bloggar om mitt liv, spel, musik och mycket mer!

Hoppas du ska trivas! c:

//Elli

           Min mail ifall du vill

                kontakta mig:

   

Översätt / Translate

Mina Senaste Inlägg:

Mina Kategorier:

Söker Du Efter Något?:

Vad Väljer Du?

Vad för nytt vill ni att jag ska införa/ha mer av på bloggen?
 Anime!
 Mer videos!
 Let's play! (Jag spelar och kommenterar)
 Spel! (Sims, Spyro m.m.)
 Film!
 Foton!
 Musik!
 Mat och bakning!
 Turorials!
 Inspiration!
 Special Fridays! (Påminner om Fridays with Pewdiepie)
 Recentioner! (Film, böcker, spel..)
 Memes! (Roliga bilder)
 Step-by-step bilder!

Fråga Mig Om Något ^^

27 besvarade frågor

OBS!

Man får inte ta eller "låna" mina bilder utan tillåtelse från mig! Vissa bilder har jag dock säkrat men man får ändå inte ta/"låna" utan att fråga!  

Detta gäller varsomhelst, 24 timmar om dygnet! Med andra ord: Detta gäller hela tiden!

Chatta Med En Dator!

Skriv Något Vetja! :)

Bloggvänner

Blandat

Andra bra bloggar

Följ Min Blogg! ;D

Följ MaybeCrazy.Bloggplatsen.Se med Blogkeen
Följ MaybeCrazy.Bloggplatsen.Se med Bloglovin'
bloglovin

Akiverade Inlägg:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se