MaybeCrazy.Bloggplatsen.Se

Senaste inläggen

Av Elli - 25 april 2013 19:45

Cindy (OC) och bild © mig


   

Tenebe (OC) © SpyroCynder-soul

Bild © mig


Skye (OC) © Fourth-star

Bild © mig


'

Scarlet (OC) och bild © mig


//Elli

ANNONS
Av Elli - 25 april 2013 17:00

 

Rösta i menyn! -->

 

 


Tack för att ni lägger ner några sekunder och röstar!


//Elli

ANNONS
Av Elli - 25 april 2013 14:32

Nej, nu kom jag på mig idag med att jag inte bloggat och att jag faktiskt ska försöka en sista gång (typ). För nu har jag förändrats och är redo att dela mina dagar skrivna med er igen! Gäller bara att folk börjar läsa igen så.. Men jag har roligare planer på gång också! Något helt annorlunda än förut (jo frågestunder och sådär blir väl som förut men tävlingarna kommer bli lite mer annorlundare!)


Ja, jag har förändrats under tiden nu. Jag har hittat min musiksmak (Visual Kei) och hittat ny "underhållning" för mig. Jag tittar mer på anime än förut och pewdiepie bl.a ^^  Och jag har fått förslag om att jag ska spela Sims och kommentera under tiden (typ som pewdie gör?) men utan att ni får se mitt ansikte då ;)  Får väl se om jag hittar nått bra tillfälle och bra program för det. Har lite problem med min stationära dator för tillfället eftersom jag inte har några högtalre inkopplad i den ^^;


Jag lovar att jag ska försöka mer den här gången, för nu har motiviationen tillbaka! :D

Kramisar!

//Elli

Av Elli - 18 mars 2013 19:45

Lol, skulle skrivit om det här i onsdags.. För nästan en vecka sen!

Först och främst, jag är jätteledsen att jag inte skrivit på ett bra tag har varit fullt upptagen med att rita, planera osv..

Just nu är jag förskyld och har stannat hemma från skolan idag och säkerligen i morgon, så ja läget är sådär.. Men med tanke på titeln på det här inlägget så borde jag vara glad ;)

För ja, titeln stämmer, en bild som jag ritat är med på ett muséeum i en uställning just nu!! :DD  (Ni får ursäkta om ´ sitter på fel e, minns inte vilken det skulle vara på xP)

Övrigt:  AWESOMENESS!!! 8D


Ni minns säkert bilden jag gjorde på Spyro? Den som jag ritade av från framsidan av spelet The Legend of Spyro: The Eternal Night, det är den som är med i uställningen!

 

 

Awesome att jag fick med den i en utsällning, jag vet!!! C'x

 

Men vad är det för utställning undrar ni nog nu, jo en spelkonst uställning! C:  Som håller på 16-24 Mars Tekniska Muséet! Utsällningen heter "<3 spel" eller nått sånt om ni är ännu mer nyfikna.

Och om ni inte redan visste, Tekniska Muséet ligger inne i Sthlm ^^

 

Gaaah, är ganska upprymd, vet inte vad jag ska säga mer.. xP


Många kramar! :3


Förhoppningsvis orkar jag imorgon även lägga ut den på dA, har velat sen jag började där men det finns så mycket att skriva om den känns det som.. Måste seriöst göra det nu.. xP

Av Elli - 3 mars 2013 14:14

Av Elli - 1 mars 2013 14:38

Femte året i rad som jag är med i FilmFestiavlen Junior! Igår var jag och Molle i stan och gjorde film som förra året. Vi blev en grupp på 6 tjejer när vi blev ihopsatta med några andra tjejer.. Filmen blev väl ganska lyckad ^^  Lite längre än 3 minuter men pedagogen sa att det var okej för vi kunde inte ta bort mer än så.. Aja. Dagen innan bestämde vi oss för att Molle skulle sova över hos mig <3  Så nästa morgon var det bara att äta frukost osv och sedan sticka! Slapp vi vänta på varandra ^^ Sedan när vi kommit till historiska så fick vi reda på att vi var en timme tidiga.. :/  Så vi fick sätta i oss vår lunch och gå runt lite på museet.. Sen äntligen började vi bli indelade i grupper.. fyra timmar gick och sen var vi tvungna att gå för museet stängde och vi var klara med filmen. 16 mars blir det att åka till stadsmuseet och hämta ut filmen på dvd och se på nån biograf filmer som gjorts under sportlovet (det är då allt filmande gör på museerna).

Åt föressten jättegoda cupcakes som vi köpt inne i stan :3Vi hörs och störs! ;D

Av Elli - 25 februari 2013 17:42

Jag kommer inte blogga varje dag, bara när jag får lust. Ska försöka ännu en gång med att blogga lite då och då.. Kommer även fixa en ny kategori som kommer heta "bilder" "dA" eller något sånt.. Kommer lägga upp lite bilder som jag håller på att rita + WIP-bilder (Work In Progress). Då kanske jag bli lite intresserad igen av att blogga C:


KRAM!

Av Elli - 22 februari 2013 19:07


Idag var det sista dagen i skolan innan sportlovet! Hur awesome är inte det?? En vecka ledigt.. Här ska sovas! ^^  Hahah, nä inte bara såklart, det blir ju rita, skriva osv. också! :3Ps: Finns bara två dåliga saker med idag tror jag.. Har fortfarande liite träningsvärk i benen från i Tisdag (Seriöst!? Vi lekte ju bara Alibaba på gjympan.. ._.)  och att vi hade prov i fysik idag.. :C   Tror iaf att man har en chans att få ett A på det C:  men i alla fall.. Prov är aldrig kul.

Hey! :)


Hej och välkommen du som hittat hit till min lite galna blogg! Jag är en tjej på 14 år som bloggar om mitt liv, spel, musik och mycket mer!

Hoppas du ska trivas! c:

//Elli

           Min mail ifall du vill

                kontakta mig:

   

Översätt / Translate

Mina Senaste Inlägg:

Mina Kategorier:

Söker Du Efter Något?:

Vad Väljer Du?

Vad för nytt vill ni att jag ska införa/ha mer av på bloggen?
 Anime!
 Mer videos!
 Let's play! (Jag spelar och kommenterar)
 Spel! (Sims, Spyro m.m.)
 Film!
 Foton!
 Musik!
 Mat och bakning!
 Turorials!
 Inspiration!
 Special Fridays! (Påminner om Fridays with Pewdiepie)
 Recentioner! (Film, böcker, spel..)
 Memes! (Roliga bilder)
 Step-by-step bilder!

Fråga Mig Om Något ^^

27 besvarade frågor

OBS!

Man får inte ta eller "låna" mina bilder utan tillåtelse från mig! Vissa bilder har jag dock säkrat men man får ändå inte ta/"låna" utan att fråga!  

Detta gäller varsomhelst, 24 timmar om dygnet! Med andra ord: Detta gäller hela tiden!

Chatta Med En Dator!

Skriv Något Vetja! :)

Bloggvänner

Blandat

Andra bra bloggar

Följ Min Blogg! ;D

Följ MaybeCrazy.Bloggplatsen.Se med Blogkeen
Följ MaybeCrazy.Bloggplatsen.Se med Bloglovin'
bloglovin

Akiverade Inlägg:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se