MaybeCrazy.Bloggplatsen.Se

Alla inlägg under juli 2012

Av Elli - 3 juli 2012 15:56

Jag blev så sugen på en mer "Sommrig" design när jag såg att det var flera som bytte och fick till dem så snyggt! Har ju arbetat på en header ett tag förut (Den jag har berättat om) på min andra dator, och nu har jag fått tag i den! Igår letade jag också reda på en fin bakrund också, men jag är inte säker på om jag ska ha den eller om jag bara ska ha en färg.. Ska testa lite..  Och jag säger som vanligt till när det e klar!

 


Hoppas att ni gillar den! :)


XOXO

ANNONS
Av Elli - 2 juli 2012 22:21

Seriöst, det här hände nyss:


Jag hade fått en choklad av mamma som jag fick ha som efterrätt nu. Det var inte en hel (Vilket var tur, ni förstår när ni läst resten..),stor chokladkaka men typ hälften av en sån där liten från Ikea.. Men i alla fall så åt jag upp så att det blev 6 rutor kvar och när jag försökte bryta loss en liten bit till så ramlade hela den från skrivbordet och ner i.. Ja, kan ni tänka er? I min papperskorg!!

Haha, det e ju komiskt när man tänker över..   Vet knapp om jag ska skratta eller gråta över den förtappade chokladen.. x3 (Okej, där lät jag dramatisk och överdriven.. Gråta e nog att ta i..)


Känns som om det bara händer mig.. Men aja, så går det om man kallar sig själv maybecrazy! ^^


Vi hörs och störs! ;D

ANNONS
Av Elli - 2 juli 2012 21:29

Heyy!

Förlåt att det blev lite sent nu, men det tog ett tag innan jag hade tid..


Vattenkriget gick utmärkt. Fast jag hade dock trott att det skulle bli ganska annurlunda från början.. Men i alla fall så var Lellans lillasyster med också och kastade ballonger och sprutade vatten. Ja, först så kastade vi vattenballonger på varandra och man fick inte flytta sig från sin plats så att det skulle bli lättare att träffa och sen blev det vattenkrig då vi hade vattenpistoler och en vattenslang. Vattenslangen tog Lellan hand om och lillsyrran och jag tog en varsin vattenpistol och blev 2 lag. Hennes lillsyrra och jag mot Lellan.  Innan vi gick in så var vi blöta från topp till tå (Det såg vi till ) och kalla.

Sen gick vi in och gjorde lite allt möjligt.. Byggde en koja och sådär..


När jag kom hem så hade jag glömt en cupcake som dem hade bakat (Inte när jag var där, och flera stycken alltså) och jag hade fått en då.   Så fick möta Lellan påväg till varandra och få tillbaka den. När jag kom hem hade glasyren smetat ut sig lite grann i burken.. Så fick rätta till det lite på cupcaken och sen äta upp den.

 

Om du ser det här Lellan, så ska du veta att den var väldigt smarrig! Har du lust att dela med dig receptet på glasyren? Heheh


Vi hörs och störs! ;D

 

Av Elli - 2 juli 2012 20:15

 


.. Ja, det är kanske skälvklart? När man e med Lellan så får man räkna med lite sånt ibland


I alla fall så var det kul att ha kul med henne idag! 


 

Av Elli - 2 juli 2012 15:23

Hej hej!

Ska sticka alldeles strax till Lellan och ha vattenkrig med vattenballonger, så detta blir bara ett kort inlägg. Vi ska ha kläder på oss också så att vattenballongerna känns så mycket, med badkläder under. Bäst att ta med sig extrakläder att ha efteråt..!


Rapporterar senare om hur det gick! ;)


Jag e glad - kexchoklad! ;D

Av Elli - 1 juli 2012 17:20

Hejj!

Jo, jag har funderat nu ett tag. Jag ska nog göra en sims 2 historia! Har en idé (som förhoppningsvis är bra) och har rätt utrustning till att börja. Har typ hälften av Sims 3 expantionerna och prylpaketen (Tillsammans blir det hälften alltså). Jag saknar bara en viktig del.. Hur man får tag i bilderna efter att man spelat!(?) Om ni vet hur man gör, kontakta mig så fort som möjligt i en kommentar eller skicka mail till mig (MaybeCrazy@mail.com), tack på förhand!!


Vi ses senare! ;)

Av Elli - 1 juli 2012 15:23

Hej!

Är seg och har lust att hitta på något riktigt kul och lite ovanligt! Sitter annars och gör en massa olika grejer samtidigt. Skriver en låt, tittar på tv, bloggar, äter choklad m.m

E lite sugen på att spela sims 3 men det går ju inte precis..  Men man skulle kunna göra en sims 2 historia kanske..? Hm..

Är det någon som vet hur man tar bilder på Sims 2 som man sen kan ladda upp/ner på datorn?? Har aldrig vetat hur det fungerat eller vart filmerna hamnar.. Så om någon vet hur man gör så säg till mig, tack!

 


jag e glad- kexchoklad ;)

Hey! :)


Hej och välkommen du som hittat hit till min lite galna blogg! Jag är en tjej på 14 år som bloggar om mitt liv, spel, musik och mycket mer!

Hoppas du ska trivas! c:

//Elli

           Min mail ifall du vill

                kontakta mig:

   

Översätt / Translate

Mina Senaste Inlägg:

Mina Kategorier:

Söker Du Efter Något?:

Vad Väljer Du?

Vad för nytt vill ni att jag ska införa/ha mer av på bloggen?
 Anime!
 Mer videos!
 Let's play! (Jag spelar och kommenterar)
 Spel! (Sims, Spyro m.m.)
 Film!
 Foton!
 Musik!
 Mat och bakning!
 Turorials!
 Inspiration!
 Special Fridays! (Påminner om Fridays with Pewdiepie)
 Recentioner! (Film, böcker, spel..)
 Memes! (Roliga bilder)
 Step-by-step bilder!

Fråga Mig Om Något ^^

27 besvarade frågor

OBS!

Man får inte ta eller "låna" mina bilder utan tillåtelse från mig! Vissa bilder har jag dock säkrat men man får ändå inte ta/"låna" utan att fråga!  

Detta gäller varsomhelst, 24 timmar om dygnet! Med andra ord: Detta gäller hela tiden!

Chatta Med En Dator!

Skriv Något Vetja! :)

Bloggvänner

Blandat

Andra bra bloggar

Följ Min Blogg! ;D

Följ MaybeCrazy.Bloggplatsen.Se med Blogkeen
Följ MaybeCrazy.Bloggplatsen.Se med Bloglovin'
bloglovin

Akiverade Inlägg:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se