MaybeCrazy.Bloggplatsen.Se

Alla inlägg under juli 2012

Av Elli - 25 juli 2012 12:30

Heyy!

Kollade in min gamla blogg (Msplina.blogg.se) för att jag hade hört att dem gjort om på blogg.se, själv tycker jag det blev sämre! I alla fall så blev jag jättesugen på att ha en Msp-blogg igen! Men vill ju samtidigt inte lämna den här.. Kom även på tanken hur det skulle vara att ha en sims-blogg.. Mer läsare, mer sims-snack.. GAH, jag kan inte bestämma mig! .. :/


Märkte också på den bloggen att jag skrev på ett roligare sätt.. Jag kunde liksom vara ärlig och knasig på samma gång! Det har jag lite svårt för nu (asså att göra båda samtidigt).. Kolla själva vad jag skrev en gång i ett inlägg:


 


Heheh  

Så nu ska jag alltså (från och med nu) börja skriva lite roligare inlägg! Ska bli mer crazy alltså


Vi ses dådå! ;D

ANNONS
Av Elli - 24 juli 2012 18:48

Heyy!

Jag har inte riktigt orkat blogga något idag, så därför blir det så sent och bara det här inlägget..

Idag har vi hämtat hem grisarna från Pezzan som passat dem när vi var bortresta. Dem var verkligen glada att få komma ut till sin utebur (vi släppte ut dem direkt när vi kom hem)! Dem sprang runt, njockade och mumsade på gräs

På Åland (Japp, där var vi!), den dan vi åkte hem köpte pappa 2 par örhängen till mig. Man fick båda 2 när man köpte den, 2, 9€ bara! Det ena paret var i silver och det andra i guld (inte äkta), mamma fick dem med guld. Dem e olika också, dem i guld är små bollar/kulor och dem i silver är i ringar.

Har letat länge efter såna! Dem flesta är för stora, för små, fel färg eller har inte sånt där lås som ni ser på mina örhängen har. Det gillar jag inte på dem andra, att dem inte går ihop helt, lite svårt att förklara varför men så är det!


Jaja, nu går vi vidare! Har hittat en massa inställningar på min mobil som har nu gjort att bilderna blir bättre och inte lika "flummiga" och ljusa! Så från och med idag kommer bilderna bli bättre (y).


Har också tagit en massa bilder från när vi reste och sådär som jag ska visa imorron! Än så länge kan jag bjuda på en från när vi åkte dit..Vi hörs och störs! ;D

ANNONS
Av Elli - 23 juli 2012 20:35

Hejj! Sitter i bilen på väg hem nu, skriver från mobilen :)
Kunde inte skriva förut p.g.a att det inte fanns något nätverk därborta..
Ses!

Av Elli - 21 juli 2012 15:00

Tyvärr på engelska, men använd translate.google.se om du inte förstår :)

 


Vi hörs och störs! ;D

 

Av Elli - 20 juli 2012 15:45

Tidsinställt inlägg

Heyy!

Ni har säkert sett "Chatta Med En Dator" som jag har till höger i menyraden? För någon dag sedan chattade jag med den och den gav mig helt galna svar! Fast, det brukar den göra ju ;)

Lite dumt att det är vit bakrund på den också.. Men i alla fall, under varje bild (Nu ser det ju inte ut som bilder men det e de) Så har jag skrivit en kommentar i kursiv stil och/eller sen ett - då nästa "historia" börjar


 

-

 

Den var dålig! xD

-

Jag skojade bara när jag svarade "Ja", ville bara se hans reaktion xD

-

Han missuppfattade mig.. -.-

-

 

 

Haha, där fick jag igen! xD

-

 


Berätta i en kommentar om något kul som den frågat eller svarat dig! :D


Av Elli - 19 juli 2012 15:30

Tidsinställt inlägg

Hejj!

Var ett tag sen jag tipsade om musik.. Känns i alla fall som det! :o   Så här kommer 2 nya låtar som jag nyligen fastnat för:


4 O'Clock - Salem Al Fakir


Astronaut - Salem Al Fakir


Igentligen så skulle det ha varit 3 låtar jag skulle tipsa om men hittade inte den 3:e på Youtube! :o Men den finns på Spotify och den heter "This Is For" också med Salem Al Fakir.


Vi hörs och störs! ;D

Av Elli - 18 juli 2012 14:45

Tidsinställt inlägg, har skrivits för att vara anpassad till vanlig tid/inlägg

Heyy!

Igår blev jag väldigt sugen på att rita, så jag ritade! Har alltid varit duktig på att rita av andra bilder ^^  Utan att man lägger orginalet bakom pappret och sätter det mot fönstret eller mot en stark lampa..

ORGINAL (Före)

 


Vet att det kanske var lite överdrivet mycket "MaybeCrazy.bloggplatsen.se" Men vill verkligen inte att någon ska ta bilden och säga att han/hon gjort den! :(  Har kämpat med bilden hela dan! Det är därför jag inte bloggade så mycket igår..  Men nöjd kan jag absolut säga att jag blev med bilden! Ett av mina bästa verk! :D


Vi hörs och störs! ;D

Av Elli - 17 juli 2012 23:09

Hejj!

Det blir ingen gästbloggare, tyvärr. Men ska fixa så att ni får mellan 1-2 tidsinställda inlägg per dag. Ska sätta igång så snabbt som möjligt så att jag kan fortsätta packa sen, ska ju åka imorron! Vi kommer hem på Söndag eller senast Onsdag. Jag kommer sakna bloggandet, men det ska bli skönt att få lite riktig semester också!

Kommer sakna er, mina underbara läsare också of course! <3

 

Vi hörs och störs! ;D


Ps: Kommer nog också blogga lite från mobilen (kanske dagligen) eftersom jag har den nya bloggplatsen-appen som e ny! För det borde inte bli så mycket i kostnad för ett litet inlägg ;)  Ds.

Hey! :)


Hej och välkommen du som hittat hit till min lite galna blogg! Jag är en tjej på 14 år som bloggar om mitt liv, spel, musik och mycket mer!

Hoppas du ska trivas! c:

//Elli

           Min mail ifall du vill

                kontakta mig:

   

Översätt / Translate

Mina Senaste Inlägg:

Mina Kategorier:

Söker Du Efter Något?:

Vad Väljer Du?

Vad för nytt vill ni att jag ska införa/ha mer av på bloggen?
 Anime!
 Mer videos!
 Let's play! (Jag spelar och kommenterar)
 Spel! (Sims, Spyro m.m.)
 Film!
 Foton!
 Musik!
 Mat och bakning!
 Turorials!
 Inspiration!
 Special Fridays! (Påminner om Fridays with Pewdiepie)
 Recentioner! (Film, böcker, spel..)
 Memes! (Roliga bilder)
 Step-by-step bilder!

Fråga Mig Om Något ^^

27 besvarade frågor

OBS!

Man får inte ta eller "låna" mina bilder utan tillåtelse från mig! Vissa bilder har jag dock säkrat men man får ändå inte ta/"låna" utan att fråga!  

Detta gäller varsomhelst, 24 timmar om dygnet! Med andra ord: Detta gäller hela tiden!

Chatta Med En Dator!

Skriv Något Vetja! :)

Bloggvänner

Blandat

Andra bra bloggar

Följ Min Blogg! ;D

Följ MaybeCrazy.Bloggplatsen.Se med Blogkeen
Följ MaybeCrazy.Bloggplatsen.Se med Bloglovin'
bloglovin

Akiverade Inlägg:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se