MaybeCrazy.Bloggplatsen.Se

Alla inlägg under maj 2012

Av Elli - 13 maj 2012 16:37

Hejj!

Här kommer en recention av RRR (Rayman Raving Rabbids):


Historia:

 

Rayman och hans vänner har bivit tillfångatagna av kaninerna. Dem låter Rayman tävla för att kunna rädda  

vännerna men bara 1 i taget. Innan man kan rädda någon av dem måste man klara av 3/4 (Man kan spela alla 4 om man vill) mini-spel och sen en liten "boss-bana".    

När man klarat av boss-banan så vinner man --->   


Sen kommer man till sin cell som med tiden blir upp-piffad.Om man klarar av 4 banor på en "level" så kan man vinna något!

Som en ny outfit eller en ny låt


Betyg:    /5

Kommentar: Historien e lite för kort tycker jag. Eftersom man gör samma sak hela tiden (Går ut och in från cellen för att spela) så känns det inte så spännande.. Minispelen:


Vissa är svårare än andra och vissa är lättare än andra.  

Ett spel som alltid kommer med i varje level är dansspelet som även e ett av dem lättare spelen.

Eftersom alla kaninerna är crazy så finns det många spel som också e crazy! (Och då menar jag verkligen crazy!)

Det finns också lite klassiska spel som att man

ska slå ner kaninerna när dem kikar

upp ur kaninhålen.


Ibland kan det komma en fortsättning på ett spel då man gör samma sak fasst det e försvårat bara.


Varje gång man ska rädda en "kompis"

på boss-banan så är det alltid ett skjut spel då man ska skjuta kaninerna med vaskränsare för att komma förbi och få tillbaka "kompisen".


Betyg:     /5

Kommentar: Tycker om att det är lite blandat att några e svåra banor och några lätta. Dock gillar jag inte att det ibland kommer fortsättningar på vissa. Dem e lite för svåra då nästan.. Fasst det finns ju dem som e kul att det finns fortsättning på.Övrigt:

Byta kläder


Att man kan byta kläder på Rayman gör spelet ännu roligare när man spelar.

Efter att ha vunnit första leveln kommer man till sin cell ju och där kan man göra lite grejer som t.ex att byta kläder.


Från början har man 4 stilar att välja mellan, Rayman, Granny, Disco och Gangste. Fler klädstilar kan man låsa upp genom att vinna alla 4 spel på levelarna. (Granny -->)


Man kan också blanda stilarna så att det ser riktigt festliga ut!


(Bunny)

(Disco)


 

(Dee-Jay)


(Blandat)


Betyg:     /5

Kommentar: Tycker att det är riktgit kul att man kan byta! Det kan ju bli lite långtråkigt när man ser likadan ut hela tiden.. Men också att man kan blanda stilarna gör det kul också! En sak som jag saknar lite är att man inte kan välja färg på klädrna, annars e det bra.


Övrigt:

Publiken


På arenan springer man till dem olika mini-spelen men man "möter" även publikens buande eller hejande.  

Publiken förändras för varje level.


Första gångerna buar kaninerna och hytter med "vapen" (Om man kan kalla bl.a korv för vapen).


Senare blir dem väldigt trötta verkar det som eftersom dem inte ser Rayman förlora så ofta.


Mot slutet hejar dem och är helt

galna i Rayman. Skjuter fyverkerier, kastar "hjärt"-kort till honom och hänger upp skyltar med Rayman's namn på.

Som om han vore en kändis!


Betyg:      /5    

Kommentar: Tycker för det första att det är en rolig idé och för det andra är det kul att se förändringar!Övrigt:

Alternativ

En till bra grej e ju att man har lite alternativ när man spelar.

Så om man inte kan spela t.ex dansspelen med musen p.g.a något så kan man spela med Ctrl-knapparna!

Eller när man ska hoppa rep (Eller kedja i det här fallet) så kanske man inte kan använda tangentbordet heller p.g.a något, då kan man hoppa med vänster musknapp.


Man kan även spela med en spelkonsoll som e kopplad till datorn och kunna använda den! Instruktioner på hur man spelar så finns det om man trycker på "Rules" där resten av reglerna finns


Betyg:      /5    


-


Spelet får alltså 21/25 av mig! (Och då har jag inte räknat med grafik och sånt där)


Vi hörs och störs! ;D

 

ANNONS
Av Elli - 13 maj 2012 12:30

Heyy!

Rubriken säger nog allt, enjoy:Nej, jag är inte tokig i dem, men jag tycker dem e roliga ^^


Ses! ;D

 

ANNONS
Av Elli - 12 maj 2012 19:00


Att det är lördag och det är = lördags godis! ^^

Ska försöka dra ner lite på godiset så att jag inte får hål i tänderna! Jag som inte gillar att gå till tandläkarn skulle inte precis gilla tanken att gå dit för att laga ett hål då..!  Men på helgerna får man ju äta godis (eller åtminstonde på lördagar) enligt vissa.


(Källa)


Dessutom har det varit väldigt mycket smask på senaste tiden.. Kanske att man kan ha godisförbud i ett år och få 1000 kr av mamma och pappa? Tänk vad mycket godis man kan köpa för det! x)


Vi hörs och störs! ;D

 

Av Elli - 12 maj 2012 17:15

Heyy!

Har tagit alla bilder till del 1 av simshistorien, så nu gäller det bara att skriva texten och få alla bilder på rätt plats.. Det blir mycket jobb, men förhoppningsvis värt

Så det här blir en liten presentation av några simmar från historien.Steffanie May (Alias Steffa) - Grön


Steffa är huvudpersonen i historien. Hon har en snäll personlighet men e samtidigt lite orolig av sig. Hennes relationsstatus till hennes adoptivmamma är inte så värst lovade och hon har dessutom problem i skolan där hon blir retad, varför kan hon inte riktigt förstå.


 


Alexandra Lewis (Alias Alex) - Blå

Alexandra har en viktig del i historien, men kommer inte med förns del 2. Hon är hjälpsam av sig, gillar inte att luras eller gå bakom ryggen på andra och gör mycket för att folk/simmar runt om henne ska må bra.


(Jag vet att det är simmen som skulle bara vara lik mig men det var när jag gjorde henne som jag kom på storyn! Dessutom vill jag inte hålla på och jobba på en till tonårs sim och kasta bort den här..)


 


Diana May - Röd

Diana fokuserar så mycket som möjligt på hennes nya karriär inom musiken där hon får för sig att hon kan slå igenom. Hon gillar inte barn - framförallt dem som går henne på nerverna - och är lättretlig av sig, endå hade hon valt att adoptera Steffanie. För när hon såg Steffa första gången kunde hon inte låta bli att välja henne, hon kände att det var något speciellt med henne.


 


Jamina Lewis - Orange

Hon kommer med senare i historien.. Under flera år hade Jamina velat ha ett barn som sällskap, det var då hon hade hittat Alexandra som hon tyckte så synd om. När hon hört historien om hur det kom sig att Alexandra hade hammnat på barnhemmet så skrev hon snyftande under kontraktet där hon lovade att ta hand om henne. Det fanns så klart många att välja på barnhemmet men hon fasnade för just Alexandra.


-


Övriga kommer skrivas i Gråblå.


Vi hörs och störs! ;D

 

Av Elli - 12 maj 2012 14:46

Heyy!

Bloggade inte mer igår p.g.a att jag hade lektioner, var hos tankläkarn, spelade Rayman Raving Rabbids, badade och sen var det plötsligt sent.  Jag har i alla fall klarat ut spelet nu! Så svårt var det inte men har typ inte riktigt klarat alla mini-spelen (Vilket man inte behövde för att kunna klara ut det).. Vissa var lite svåra men några kunde man lätt klara ut på första försöket.

Ska göra en fullständig recention av den senare.

     


På måndag ska jag tillbaka till tandläkarn för dem behöver ta kort på mina tänder och jag kan inte ha den där lilla kameran i munnen..! Får kvälningar (Stavning?) av den.. Usch! :S  Och dem som kan använda en annan sorts kamera hade inte tid, så på måndag får jag ta kort med den istället. Den kan jag dock klara av.


See you! ;D

 

Av Elli - 11 maj 2012 09:46

Hejj!

Sitter och väntar på att SO:n ska börja, vi ska ha skriftligt läxförhör.. Usch!  Vi har i alla fall haft teknik nyss och det e ju kul! Vi hade "fritt skapande" tror jag lärarn kallade det, och fick skapa något som vi själva valde! Jag gjorde ett hus av trä- blommpinnar och glasspinnar. Den blev jättefin! Fast den e inte klar ännu.. Tar en bild på den nästa gång när den e klar och visar er.


Nu till en dålig sak: Jag ska till tandläkaren idag! :((  Tur e det att dem bara ska titta i munnen och göra en sån där "kontroll" som dem brukar göra.  En anldning till att jag e lite rädd för att gå till tanläkarn är för att jag behöver dra ut två tänder. för att göra det behöver jag först dricka den där superäckliga saften och sen ta en spruta i tandköttet..! Usch, gillar inte när någon håller på med min mun och särskillt inte om jag ska ta spruta också!

En koll kan jag överleva men om man ska dra ut 2 tänder som inte är mjölktänder.. Nej, tack!


 

(Källa)


Nu börjar lektionen!


Vi hörs och störs! ;D

 

Av Elli - 10 maj 2012 19:09

Hey!

Har kommit hem från Pezzan nu. Jag vet att jag inte hade förvarnat er det eller fixat något tidsinställt inlägg men jag han inte! Jag och pezzan bestämde det här idag och när jag kom hem han jag inte göra mer än att ge marsvinen mat för att sedan springa till bussen. Men jag är annars väldigt glad att jag åkte till henne!   


Vi åt mat (Korv och pasta) och sen blev det lite efterrätt också. Vattenmelon, mums!    Det blev även en liten smaksig glass efter det också..    Vi tittade på en massa klipp på Youtube på bl.a en massa söta kattungar.

Tiden gick väldigt fort och sen skulle jag hem innan mitt busskort inte fungerade (Slutar fungera efter kl 19.00 på vardagar, på helgerna fungerar den inte alls, det e terminskort). Men jag fick låna ett spel som jag ville testa av henne och så fick jag en snygg kepa som blivit förliten för henne!


(Förlåt för dålig bild men ni vet ju hur det är med min mobil och grafik..)

Ska bli superkul att testa!  

Kepan kan jag visa bild på annan dag.. Nu ska jag försöka hinna installera spelet nu innan klockan 8 då jag ska stänga av datorn för att göra läxorna!


Vi hörs och störs! ;D

   

Av Elli - 9 maj 2012 20:01


Att vi hade slöjd i skolan idag, kändes som månader sen jag hade det sist! ^^ 

var ju sjuk 1 gång och så har det varit lite förhinder andra gånger..

Hey! :)


Hej och välkommen du som hittat hit till min lite galna blogg! Jag är en tjej på 14 år som bloggar om mitt liv, spel, musik och mycket mer!

Hoppas du ska trivas! c:

//Elli

           Min mail ifall du vill

                kontakta mig:

   

Översätt / Translate

Mina Senaste Inlägg:

Mina Kategorier:

Söker Du Efter Något?:

Vad Väljer Du?

Vad för nytt vill ni att jag ska införa/ha mer av på bloggen?
 Anime!
 Mer videos!
 Let's play! (Jag spelar och kommenterar)
 Spel! (Sims, Spyro m.m.)
 Film!
 Foton!
 Musik!
 Mat och bakning!
 Turorials!
 Inspiration!
 Special Fridays! (Påminner om Fridays with Pewdiepie)
 Recentioner! (Film, böcker, spel..)
 Memes! (Roliga bilder)
 Step-by-step bilder!

Fråga Mig Om Något ^^

27 besvarade frågor

OBS!

Man får inte ta eller "låna" mina bilder utan tillåtelse från mig! Vissa bilder har jag dock säkrat men man får ändå inte ta/"låna" utan att fråga!  

Detta gäller varsomhelst, 24 timmar om dygnet! Med andra ord: Detta gäller hela tiden!

Chatta Med En Dator!

Skriv Något Vetja! :)

Bloggvänner

Blandat

Andra bra bloggar

Följ Min Blogg! ;D

Följ MaybeCrazy.Bloggplatsen.Se med Blogkeen
Följ MaybeCrazy.Bloggplatsen.Se med Bloglovin'
bloglovin

Akiverade Inlägg:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se