MaybeCrazy.Bloggplatsen.Se

Alla inlägg under april 2012

Av Elli - 19 april 2012 20:30


Att vi fick vara ute på ena NO-lektionen! Skönt att slippa biologisalen för ett tag.. :)


 

ANNONS
Av Elli - 19 april 2012 20:29

Tjabba! ;)


 

Kan ni hitta katten? ;D


Hittar ni felet? xD

 


Fail? xD

 


Sorry, hittade tyvärr inga fler men jag orkade inte vänta med att visa dem! Skulle ha glömt dem då.. xC


Köp en vän - för tio spän! ;D


OBS! Avslutningen var bara på skoj, tyckte det var så bra rimm.. x)  Hittade den i en Bertbok..

ANNONS
Av Elli - 19 april 2012 19:38

Heyy!

Det känns som evigheter sen jag bloggade! Måste skärpa mig.. men det inte mitt fel igentligen, de e p.g.a att jag har varit med vänner! Skolan e också ett skäl..

För att det inte ska bli alltför snurrigt när jag berättar nu om vad som hänt så kör jag allt i tur och ordning..


Tisdag: Det mest speciella på hela dagen tror jag nog var på idrotten.. Vi hade uppvisning på olika koregrafier som vi gjort till Sean Den Förste Banan (Ca 1 min av låten bara). Jag tror vi var i 4 olika grupper som skulle visa för dem andra. Först tyckte man att det skulle bli pinsamt men det var inte så farligt faktiskt! Ganska roligt om man gillar att dansa. ^^


Onsdag: Det mest speciella igår var nog att vi var på skolbio och att A Non Smoking Generation var hos oss! På morgonen då vi skulle ha Engelska och läxförhör kom A Non Smoking Generation för att prata om varför rökning e farligt och så där..

 

Vi fick göra lite olika övningar och bl.a ett litet rollspel! Jag var själv inte med i "pjäsen", det var ingen annan tjej heller, det var bara killar som var frivilliga till det. Höll på att börja gråta av fnissattackerna när dem höll på! xD  Eftersom ingen tjej var med så fick en kille spela tjej, heheh.. Vi slapp läxförhöret också så vi får ha det på Tisdag! :)

Fick också reda på på morgonen innan "lektionen" att vi skulle på skolbio senare samma dag. Hade jag helt missat! eftersom jag inte kollar min mail så ofta.. Men jag fick i alla fall följa med, tur det ^^ Filmen heter Coraline Och Spegelns Hemlighet. Jag skulle inte precis rekomendera den faktiskt. Om jag skulle recensera den med 5 ord skulle det bli: Lite läskig, konstig och skum.


Känns som om vi bara ser skumma filmer när vi har skolbio nuförtiden! Tja, förra terminen såg vi ju Skellig, den var skum..

Hoppas att det blir något bättre nästa gång! Som typ en deckare eller komedi.. ^^


Nu till idag: På NO-lektionerna studerade vi mossa och ormbunkar. Låter kanske tråkigt men inte om man får vara ute och leta efter dem! Japp, vi fick gå ut till en äng som e omringad av skog. Vi delade upp oss i grupper och fick sen leta efter olika mossor som vi fick ta med oss tillbaka och sen leta i en Flora-bok efter vad dem heter, det var svårt ska jag säga! Det fanns så många allternativ.. På måndag ska vi fortsätta med det!


Japp, nu var det äntligen sagt! Återkommer om en stund med lite rolig- och klurigheter till er ^^


Vi hörs och störs! ;D

 

Av Elli - 17 april 2012 22:49

Sorry för att jag inte har bloggat idag!!

Var slutkörd när jag kom hem men har nu fått en del energi av lite godis, nam nam! Men i alla fall kan jag berätta imorgon om en lite pinsam grej som hände idag.. Sorry också för att det här inlägget kommer så sent men fastnade vid TV:n när jag tittade på "Mannen som talar med hundar".. Kommer inte uppdatera mer idag eftersom jag måste gå och lägga mig så snart som möjligt men jag kan i alla fall fixa Dagens Awesome!Och det är Molle! :D  För att hon var så modig och vågade (efter ca 20 minuters övertalande/peppande från mig) göra en grej som jag tycker var modigt! Lite för invecklat för att jag ska kunna förklara vad det var men jag tycker i alla fall att hon förtjänar att vara Dagens Awesome! ;)  Och för att inte få det hela till misstolkning, det var inte att hon typ hoppade från en klippa på 10 meters höjd eller något sånt. Ni fattar vinken va?


    

Av Elli - 16 april 2012 21:20


Vi fick sluta typ 13 minuter tidigare idag! Det är en lite inväcklad historia om varför men de var i alla fall nice att hinna med en buss tidigare..!


 

Av Elli - 16 april 2012 08:52

Hejhej!

Förlåt att jag inte bloggade igår eller i förrigår men min kusin Jojo har ju varit på besök hos mig och sovit över (från fredagen och åkte hem på söndagen)! Vi har haft väldigt kul och gjort massa saker!


Vi har sett 3 filmer, Johnny English 2, Spiderwick och Madagaskar.

Vi har varit och badat på närmaste simhall.

Vi har spelat The Sims 2 på PS2.

Min TV (som jag har på mitt rum) har pajat.

Med mera..


Japp, min TV på rummet har pajat! Kanske inte så konstigt eftersom den e gammal.. Neje! Jag behöver ju någon TV för att kunna spela på PS2:an! Får använda den stora TV:n i vardagsrummet istället så länge..


Börjar strax så måste sluta skriva..!


Vi hörs och störs! ;D

 

Av Elli - 13 april 2012 22:02


Att Jojo har kommit hit! :D

Vi ska ha det supermysigt hela helgen!! <33


   

Av Elli - 12 april 2012 20:52


Jonson och Pipen! :D  hahah, dem gjorde min morron! x)


 

Tips: Sök på Youtube efter dem! Själv tycker jag dem e roliga även fast de e barnprogram..! Men dem gick på tv för kanske 4, 5 år sedan?


 

Hey! :)


Hej och välkommen du som hittat hit till min lite galna blogg! Jag är en tjej på 14 år som bloggar om mitt liv, spel, musik och mycket mer!

Hoppas du ska trivas! c:

//Elli

           Min mail ifall du vill

                kontakta mig:

   

Översätt / Translate

Mina Senaste Inlägg:

Mina Kategorier:

Söker Du Efter Något?:

Vad Väljer Du?

Vad för nytt vill ni att jag ska införa/ha mer av på bloggen?
 Anime!
 Mer videos!
 Let's play! (Jag spelar och kommenterar)
 Spel! (Sims, Spyro m.m.)
 Film!
 Foton!
 Musik!
 Mat och bakning!
 Turorials!
 Inspiration!
 Special Fridays! (Påminner om Fridays with Pewdiepie)
 Recentioner! (Film, böcker, spel..)
 Memes! (Roliga bilder)
 Step-by-step bilder!

Fråga Mig Om Något ^^

27 besvarade frågor

OBS!

Man får inte ta eller "låna" mina bilder utan tillåtelse från mig! Vissa bilder har jag dock säkrat men man får ändå inte ta/"låna" utan att fråga!  

Detta gäller varsomhelst, 24 timmar om dygnet! Med andra ord: Detta gäller hela tiden!

Chatta Med En Dator!

Skriv Något Vetja! :)

Bloggvänner

Blandat

Andra bra bloggar

Följ Min Blogg! ;D

Följ MaybeCrazy.Bloggplatsen.Se med Blogkeen
Följ MaybeCrazy.Bloggplatsen.Se med Bloglovin'
bloglovin

Akiverade Inlägg:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se