MaybeCrazy.Bloggplatsen.Se

Alla inlägg under mars 2012

Av Elli - 26 mars 2012 19:11

Hejhej!

Nu har äntligen Tintin's äventyr *Enhörningens hemlighet* kommit hem på Blu-ray! :D


 

Såg den på Bio för några månader sen i 3D. Det var awesome! Först så åt mamma, pappa och jag grekiskt och sen var det bio, supermysigt!

Pappa, Pezzan och jag har läst väldigt många Tintin-tidningar (Nästan alla kan jag väl tro) och kan såklart Enhörningens Hemliget bra. Vissa delar fattades och vissa delar finns inte med i serien. Men aja, den var spännade åtminstonde och bra gjord!  

(Rekomenderar filmen!)

Hoppas man har chans att se den ikväll? Tja, kanske efter maten om man gör läxorna och det där snart..


Tack och hej - leverpastej! ;D

ANNONS
Av Elli - 25 mars 2012 17:15

Tjabba tjena hallå!

Nu kommer det andra inlägget för idag och det kommer handla om Musik!

Jag ska ge er lite musiktips på dem låtar som jag gillar..


Danny Saucedo - Radio


Eric Saade - Radioactive


Red Hot Chili Peppers - Otherside


Red Hot Chili Peppers - Tell Me Baby - Obs! Detta är musikvideon så det kan ta ett tag innan låten börjar..


Jannette McCudy - Not That Far Away


September - La La La (Never Give It Up)


Mitchel Musso - Hey


Foo Fighers - Monkey Wrench  -  Obs! Detta är musikvideon så det kan ta ett tag inann låten börjar..


Det här e min musikstil med andra ord. En blandning mellan liten Pop och Rock..  Från början typ bara Pop men tack vare mamma och pappa (Mamma gillar olika stilar och pappa gillar Rock) så jag gillar Rock också.


Vi hörs och störs! ;D

 

ANNONS
Av Elli - 25 mars 2012 13:00

Hejhej!

Som ni vet så har jag dataförbud idag.. Men jag kom på världens idé om att jag kan göra ett inlägg som publiceras i framtiden!  

Men *suck* vad ska man skriva om då?? Öhh..

Jo, jag kan skriva om det där spelet jag pratade om för någon dag sedan! Spelet heter Star Stable (Starstable.com) och det är gratis! Till en början.. Efter ett visst uppdrag så är gratis delen avklarad och för att få fler uppdrag och kunna låsa upp fler ställen kostar det att man måste köpa så att man blir "Star Rider" (typ som VIP på Msp). Men tur e det att det inte är speciellt dyrt!


 


Ni ser? Problemet e att jag inte får köpa för pappa fast jag kan betala själv! Aja.. senare kanske..

I alla fall så är det annars ett väldigt kul Online hästspel i 3D! Hur många hästspel är i 3D och Online??   I spelet har man en person och en häst, Man kan utföra olika uppdrag (Bl.a så har man dagens uppdrag också), Köpa kläder till sig själv och saker till sin häst, rida fritt (Men på vissa ställen måste man låsa upp för att komma vidare) runt i världen (Som är en väldigt stor ö med hur mycket plats som hälst). En kul sak är att i början får man välja ett namn till sin häst och till sig själv men man får välja mellan mycket namn så var inte rädd att ni inte kommer på något efternamn t.ex

Jag heter Lina Winternight i spelet och min häst Dreamdiamond om ni undrar ;)


Det finns mer man kan göra t.ex att tävla i olika race och vinna pengar (i spelet)! Men nu har inte jag så mycket mer att berätta om förutom att det lite senare idag kommer ett inlägg till!


Vi hörs och störs! ;D

   

Av Elli - 24 mars 2012 18:08

Hej..

Har fått dataförbud så får inte sitta vid datorn imorron! Det betyder att det inte kommer några inlägg imorron.. Och det betyder inga svar på frågestunden! Åhh..

 

Det betyder att ni får hela söndagen på er att skriva frågor också, så får jag svara på Måndag!   Tyvärr..


  

Har suttit vid datorn hela dan idag, har inte haft lust att göra något annat.. Jag har i alla fall jobbat lite idag på en ny header som jag kanske ska använda.. Har några att välja emellan och jag vill såklart välja den finaste! Men det är svårt att ta den finaste eftersom jag inte vet riktigt vad ni vill ha.. Så ni kan ju ta och kolla in en bit ner på menyraden på "Omröstning" eller som jag har döpt den till "Vad Väljer Du?" och säga vad ni tycker jag ska ha för tema!


Vi hörs och störs på Måndag! ;)

   

Av Elli - 24 mars 2012 13:31

Hejhej!

It's time for frågestund! :DNi kommenterar era frågor på det här inlägget eller skriver den/dem i "fråga mig" någonstans här på menyraden -->

Jag svarar imorron (Söndag, 25 i 3:e) så gott jag kan! Med andra ord; Deadline 25/3 (imorron) kl. 17.00!


Det är bara att fråga på, Ni kan också ge förslag på förbättringar till bloggen!


Good luck! ;)

   

Av Elli - 23 mars 2012 17:00

Heyy!

Idag har vi för andra gången den här terminen haft elevensval. Jag och en tjej (samma tjej som jag berättade om igår) gjorde klart låten. Den blev väldigt nice kan man säga!    Vi blev väldigt nöjda med den och när vi hade lyckats spela in den på hennes dator så visade vi den för vår lärare som e vår musiklärares son. Han tyckte att den var jättebra och spelade upp den för sin farsa. Och han satte på vädligt högt ljud och dörren till salen var öppen..  Jag hade sprungit ner för att hämta min dator, för att tjejen skulle droppa sången till mig, hörde när jag kom upp för trapporna vår låt studsa mellan väggarna på övervångingen..  


 

(Lite slarvigt illustruerat av mig)

När jag kom fram så berättade jag det för henne. Oj vad vi fnissade och tyckte det var pinsamt! Det räckte väl att våra lärare och några få elever hörde den?     Vi fick i alla fall väldigt mycket beröm för låten av båda lärarna! Musikläraren tyckte t.o.m att vi skulle vara med på avslutningen och framföra den!    Vi blev väldigt oskära men vi kanske ska få spela in låten med bättre utrustning så att sången och musiken låter bättre!   


Det var väldigt kul och lite pinsamt att spela in låten och allt vi gjorde, ska kanske ha det här som val nästa gång också! Hm..


Vi hörs och störs! ;D

   

Av Elli - 23 mars 2012 16:15

Hejj!

I går blev det nytt tema och jag han inte skriva om det, så skriver om det nu!Orden man måste ha med i en film till tävlingen:


Let us play in the coral reef

I love the mermaids singing

Where do the mermaids come from


Har tävingen varit förut/linkande?: aa, när jag nyligen hade blivit medlem för snart 2 år sen! Ojojoj.. hade inte mycket erfarenhet av att göra film då inte.. xD  men jag har i alla fall 2 animeringar från det temat när man e en sjöjungfru.


Vad jag tycker om temat: Det är lite kul att den kommit igen! Nu har man kanske en chans med en lite bättre film.. hahah, förra var inte speciellt bra. xD


Övrigt:


 


Vi hörs och störs! ;D

 

Av Elli - 22 mars 2012 20:13

Helluu! ^^

Har faktiskt tänk på att göra en liten stor makeover här på bloggen! Byta ut headern, designen, fixa lite bland kategorierna (bl.a göra en ny), ny namntäckning och lite annat kanske..    Känns lite som det är bara blått på min blogg just nu och vinter-tema är kanske inte så bra att ha på våren? Så jag har tänk ut att man kanske ska vara lite färgglad nu till våren/sommaren! Min namntäckning har jag redan fixat. Nyfikna? Hehe, jaja, här har ni!


Så här kommer den alltså att se ut, men lite större vara! Verkar den okej?


Kommer att berätta vilken dag jag ska göra den där makeovern senare! P.g.a att jag inte har gjort allt ännu och inte besämt mig...


Vi hörs och störs! ;D

   

Hey! :)


Hej och välkommen du som hittat hit till min lite galna blogg! Jag är en tjej på 14 år som bloggar om mitt liv, spel, musik och mycket mer!

Hoppas du ska trivas! c:

//Elli

           Min mail ifall du vill

                kontakta mig:

   

Översätt / Translate

Mina Senaste Inlägg:

Mina Kategorier:

Söker Du Efter Något?:

Vad Väljer Du?

Vad för nytt vill ni att jag ska införa/ha mer av på bloggen?
 Anime!
 Mer videos!
 Let's play! (Jag spelar och kommenterar)
 Spel! (Sims, Spyro m.m.)
 Film!
 Foton!
 Musik!
 Mat och bakning!
 Turorials!
 Inspiration!
 Special Fridays! (Påminner om Fridays with Pewdiepie)
 Recentioner! (Film, böcker, spel..)
 Memes! (Roliga bilder)
 Step-by-step bilder!

Fråga Mig Om Något ^^

27 besvarade frågor

OBS!

Man får inte ta eller "låna" mina bilder utan tillåtelse från mig! Vissa bilder har jag dock säkrat men man får ändå inte ta/"låna" utan att fråga!  

Detta gäller varsomhelst, 24 timmar om dygnet! Med andra ord: Detta gäller hela tiden!

Chatta Med En Dator!

Skriv Något Vetja! :)

Bloggvänner

Blandat

Andra bra bloggar

Följ Min Blogg! ;D

Följ MaybeCrazy.Bloggplatsen.Se med Blogkeen
Följ MaybeCrazy.Bloggplatsen.Se med Bloglovin'
bloglovin

Akiverade Inlägg:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se